Empresa constructora a Barcelona


Construïm cases de disseny a Barcelona, fetes totalment a mesura per a satisfer els desitjos dels nostres clients més exigents. Ens encarreguem de tot el procés gràcies a l’equip multisciplinar que conforma la nostra empresa. Cuidem al detall totes les fases de la construcció, prioritzant en tot moment els interessos dels nostres clients per a poder oferir-los així un valor afegit i diferencial. Amb Constructora Viñas, tenir la casa dels teus somnis es convertirà en una realitat.

Així mateix, la nostra constructora es caracteritza per emprar sempre els materials de més alta qualitat del mercat i per ser pioners en la innovació de processos i gestió.

Casas de diseño en Barcelona

Projectes de construcció realitzats a Barcelona

Descobreix alguns dels projectes més destacats que hem dut a terme a la ciutat de Barcelona, responent sempre a les peticions i necessitats dels nostres clients.


Exterior casa de lujo en peratallada

Casa de alto standing, Peratallada

Proyectos

Preguntes freqüents sobre la construcció de cases de disseny a Barcelona

Resolem els dubtes més freqüents que puguis tenir sobre la construcció de cases de disseny a mida i personalitzades a Barcelona


Contacta amb nosaltres

Sol·licita informació per a començar a planejar el teu projecte amb Constructora Viñas

    Sol·licita un pressupost sense compromís

    Des de Constructora Viñas us ajudarem a trobar la solució que més s’adapti a les necessitats i voluntats que tingueu per a la creació de la vostra nova llar.

    Menú